Seinstoring bij spoorwegovergang Rijen, spoorbomen al een uur gesloten

0
Volgens de NS gaat het om een seinstoring. Foto: Jeroen Stuve - MaRicMedia

RIJEN – Door een seinstoring zijn de spoorbomen op de Oosterhoutseweg en de Hoofdstraat in rijen al ruim een uur gesloten. Ook rijden alle treinen stapvoets en toeteren continu. Voor de spoorbomen bij de Oosterhoutseweg staan aan beide kanten een zeker een kilometer file.

Seinstoring
Volgens de NS site gaat het om een sein storing. Reizigers moeten rekening houden met een uur vertraging.

 


 

Foto’s: Jeroen Stuve – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”133″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]