Politie Helmond vindt 20 gestolen fietsen in garagebox

0
Foto: Politie Helmond

HELMOND – De politie heeft in een garagebox in Helmond 20 gestolen fietsen aangetroffen. Van 18 gestolen fietsen was er aangifte gedaan maar de politie is nog op zoek naar de eigenaren van de twee andere fietsen. De politie hamert al langer op het doen van aangifte, bij (fietsen)diefstal, dit lijkt dit nu z’n vruchten af te werpen.

Eigenaren gezocht
De eigenaren die de agenten nog zoeken zijn die van een Gazelle herenfiets Chamonix excellent en een Gazelle damesfiets Chamonix comfort (zie foto’s).Herkent u uw fiets? Neem dan contact op met de politie in Helmond via 0900-8844.

 

 

Foto’s: Politie Helmond

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”131″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]