Man gewond bij val met scootmobiel op Vossenbeemd in Helmond

0
Foto: Harrie Grijseels / SQ Vision

HELMOND – Dinsdagmorgen is rond 11.30 uur een man gewond geraakt. De gehandicapte man die op een scootmobiel reed is vermoedelijk met zijn scootmobiel tegen een stoeprand gekomen en met het voertuig omgeslagen.

Eerste hulp
Medeweggebruikers hebben de man eerste hulp verleend en een toegesnelde ambulance heeft de gewonde man naar een ziekenhuis gebracht. Wat de verwondingen zijn is niet bekend. Ook is niet bekend waardoor de man de stoeprand heeft geraakt.

 

Foto’s: Harrie Grijseels / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”130″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]