Fietser zwaargewond na aanrijding met auto in Tilburg

0
De voorruit raakte zwaar beschadigd. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Dinsdagavond is op de Hart van Brabantlaan in Tilburg een fietser aangereden door een auto. Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond en is met een ambulance met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. 

Onderzoek
De Hart van Brabantlaan is van de Beukenstraat tot de Ringbaan West afgesloten voor onderzoek door de technische recherche. 

Op de voorruit
Het slachtoffer kwam op de voorruit van de auto terecht en belandde daarna hard op het wegdek. De fiets kwam in de berm terecht. De zwaarbeschadigde auto kwam vijftig meter verderop tot stilstand. De inzittenden van de auto kwamen met de schrik vrij.

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”134″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]