(VIDEO) Fietser omgekomen bij ongeval met vrachtwagen in centrum Breda

0

BREDA – Bij een ernstig ongeval op het Van Coothplein in het centrum van Breda is dinsdagmorgen een fietser om het leven gekomen. Het slachtoffer kwam rond 9.25 uur op de kruising met de Markendaalseweg onder een vrachtwagen terecht.

Hulpdiensten
Hulpdiensten werden massaal gealarmeerd, politie, brandweer, ambulances en een traumahelikopter werden gealarmeerd maar hulp mocht niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plaatse aan zijn/haar verwondingen. De traumahelikopter werd daarom voortijdig geannuleerd.

Onderzoek
Over de identiteit van het slachtoffer en de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend. De weg is voorlopig afgesloten voor het politieonderzoek.

 


 

Foto’s: Perry Roovers / MaRic Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”126″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]