Scooterrijdster gewond na aanrijding Breda

0
Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – Op de Karnemelkstraat in Breda is maandagochtend een scooterrijdster gewond geraakt bij een aanrijding tussen twee scooters. Volgens een getuige kwam een van de scooters van het trottoir af, en ging tegen het verkeer in ging rijden. Daarbij zag de scooterrijder de andere scooter over het hoofd.

Ambulance
De scooterrijdster is in de ambulance behandeld. Of ze ook overgebracht is naar het ziekenhuis is niet bekend.

 

Foto’s: Tom van der Put – MaricMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”117″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]