Recalcitrante man houdt hulpdiensten bezig aan het Paterserf in Oosterhout

0
De man was duidelijk onder invloed. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – Een man heeft maandagavond de politie en het ambulancepersoneel bezig gehouden met zijn recalcitrant gedrag aan het Patersef in Oosterhout. De man was duidelijk onder invloed van vermoedelijk alcohol en drugs. Buurtbewoners wisten te melden dat de man zich agressief gedroeg en zelfs bij een bewoonster de inboedel vernield zou hebben. Ook heeft hij de intercom beneden bij de hoofdingang vernield. 

Warrig en onsamenhangend verhaal
Volgens de man was hij op zijn motor gekomen maar zijn verhaal klonk warrig en onsamenhangend. Wel had hij de kentekenplaat van de motor gesloopt. Controle wees uit dat de motor op de parkeerplaats ook daadwerkelijk van hem was. De agenten wezen hem op het alcoholgebruik en dat hij geen gemotoriseerd voertuig mocht besturen.

De man is uiteindelijk onder dwang van de politie te voet richting Rijen gelopen.  

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”125″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]