Klein brandje bij bedrijf aan de Handelsweg in Bladel

0
De brandweer was snel ter plaatse. Foto: Rico Vogels - SQ Vision

BLADEL – De brandweer is maandagochtend uitgerukt voor een klein brandje bij een bedrijf aan de Handelsweg in Bladel. De brand ontstond rond kwart voor twaalf in een aggregaat. Waarschijnlijk was deze te heet geworden waren deze vlam vatte.

Niemand gewond
De brandweer was snel ter plaatse en had het vuur zo onder controle. Niemand raakte gewond.

 

Foto’s: Rico Vogels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”120″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]