(VIDEO) Huiszoeking woning Klaas Otto Bergen op Zoom

0

BERGEN OP ZOOM – De politie is maandagavond begonnen met huiszoeking in de woning van voormalig No Surrender lid Klaas Otto. Tegelijk werden ook op andere plaatsen huiszoekingen gedaan maar waar dat is wil de woordvoerder in het belang van het onderzoek niet kwijt. In totaal worden er op het kamp aan de Rijsselbergen in Bergen op Zoom drie woningen doorzocht. 

Meerdere huiszoekingen
Maandagmiddag zou er ook al een huiszoeking zijn gedaan in een woning aan de Sportlaan in Tilburg. Deze huiszoeking zou volgens bronnen in verband staan met de huiszoekingen in Bergen op Zoom

Vrouw van Klaas Otto aangehouden
Nancy Otto, de vrouw van Klaas Otto aangehouden, is maandagavond aangehouden. Dat bevestigt de advocaat Louis de Leon van de familie. Direct daarna zijn er zwarte schermen rond de woningen geplaatst. 

Aangifte van afpersing
Volgens Bn de Stem vloeit aanhouding zeer waarschijnlijk voort uit de aangifte van afpersing die een man uit Etten-Leur vorige week tegen Klaas Otto heeft gedaan. Ook de oudste zoon (21) en schoonzoon (31) van het echtpaar Otto zijn in verband hiermee vorige week vrijdag al aangehouden.

De invallen maken volgens de politie onderdeel uit van het grote en al langlopende onderzoek naar Otto. Hij wordt onder andere verdacht van afpersing en witwassen.

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”123″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]