(VIDEO) Fietser zwaargewond na aanrijding met motor in Breda

0

BREDA – Op de oversteekplaats bij de Terheijdenseweg en Crogtdijk is maandagochtend een fietser door een motor aangereden. Onbekend is hoe het ongeval kon gebeuren. De man op de fiets is zwaargewond met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Een tweede ambulance kwam ter plaatsen om de motorrijder na te kijken maar die hoefde niet mee.

Tientallen meters verder
Door de klap lag de fiets van de man enkele tientallen meters verder dan het slachtoffer. De politie heeft het kruispunt tijdelijk afgesloten en doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”116″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]