Fietser gewond na aanrijding Raadhuisplein in Rijen

0
De fietser is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Jeroen Stuve - MaRicMedia

RIJEN – Op het Raadhuisplein is vanmorgen rond half elf een fietster aangereden door een personenauto. De fietster kwam hard ten val en raakte gewond. Twee ambulances kwamen ter plaatse om het slachtoffer te behandelen en naar het ziekenhuis te brengen.

Hevig geschrokken
De bestuurster van de auto was hevig geschrokken en werd door omwonenden opgevangen. De politie heeft van haar een verklaring opgenomen.

Gestremd
Een deel van het Raadhuisplein was tijdelijk gestremd voor het verkeer.

 

Foto’s: Jeroen Stuve – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”119″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]