Drie gewonden bij ongeval op A2 bij Eindhoven

0
Foto: SQ Vision

EINDHOVEN – Bij een ongeval op de A2 bij Eindhoven zijn maandagavond drie gewonden gevallen. Het drietal zat in een auto die rond 18.50 uur in botsing kwam met een andere auto en een kleine vrachtwagen en daarna tegen de vangrail tot stilstand kwam.

Bekneld
Een van de betrokkenen kwam daarbij bekneld te zitten en moest door de brandweer worden bevrijd. Alle drie de slachtoffers zijn met ambulances overgebracht naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

 

Foto’s: SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”124″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]