Boer valt in gierput aan het Hool in Erp

0
Foto: Marco van den Broek - SQ Vision

ERP – Een boer is maandagochtend met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij in een gierput op zijn erf aan de Hool was gevallen. Medewerkers waren bezig met het mixen van mest in een stal. Het slachtoffer werd vervolgens onwel, vermoedelijk door een te hoge waarde ammoniak. Het is niet bekend of hij verdere verwondingen opliep.

Aanspreekbaar
Door de gassen kan het levensgevaarlijk zijn in zo’n put. De man was aanspreekbaar toen hij nara het ziekenhuis werd overgebracht. 

Geen onderzoek
De arbeidsinspectie is in kennis gesteld maar doet geen verder onderzoek omdat de boer eigenaar van het bedrijf is en geen personeel. 

 

Foto’s: Marco van den Broek – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”121″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]