Weer zwarte taxi van de weg gehaald in Oss

0
Stockfoto - MaRicMedia

OSS – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag in Oss opnieuw een zwarte taxi van de weg gehaald. Agenten controleerden rond 4.00 uur een voertuig waarin vier mannen in zaten. Dit voertuig bleek uit eerdere informatie rond te rijden als zwarte taxi.

Nijmegen
Tijdens de controle bleek dat de verdachte de passagiers in Nijmegen had opgehaald om ze vervolgens naar Oss te brengen. Voor deze rit betaalden de passagiers een afgesproken bedrag aan de bestuurder. Omdat dit verboden is hebben de agenten het voertuig in beslag genomen en zal er tegen de verdachte dossier worden opgemaakt.

Loosbroek
Twee weken geleden haalde de politie ook in Loosbroek al een illegaal taxibusje van de weg. Dat voertuig werd toen in beslag genomen.