Vuurpijl zet heg in brand aan Zuidlaan in Prinsenbeek

0
Foto: Marcel van Dorst / MaRic Media

PRINSENBEEK – Een vuurpijl heeft in de nacht van zaterdag op zondag aan de Zuidlaan in Prinsenbeek voor een brand in een heg gezorgd. Een buurtbewoner zag de vuurpijl in de lucht voorafgaand aan een harde knal. Niet veel later zag diezelfde bewoner een oranje gloed van achter een woning vandaan komen.

Bewoner heeft niets in de gaten
Daar bleek een heg in brand te staan. De buurtbewoner belde de brandweer die snel ter plaatse was. De bewoner van het desbetreffende huis had niets in de gaten totdat de brandweer op de stoep stond. De brandweer heeft de brand snel geblust. De schade aan de heg lijkt mee te vallen.

 

Foto’s: Marcel van Dorst / MaRic Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”102″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]