Vermiste Rob van Dongen uit Etten-Leur geïdentificeerd

0
De vermiste Rob van Dongen werd aangetroffen in de auto in Den Helder. Foto: GLOCALmedia

ETTEN-LEUR/DEN HELDER – De vermiste Rob van Dongen uit Etten-Leur is geïdentificeerd. Het stoffelijk overschot werd aangetroffen in een auto die werd aangetroffen in het water in Den Helder. Van Dongen werd sinds 28 november vorig jaar vermist.

“Eindje te rijden”
Volgens de politie is hij in november met zijn auto, een zwarte Alfa Romeo 156, met onbekende bestemming vertrokken vanuit Etten-Leur, naar eigen zeggen ‘om een eindje te rijden en het hoofd leeg te maken’.

Onbekend
Wat er precies is gebeurd en hoe van Dongen in Den Helder terecht is gekomen is nog een groot raadsel. Ook is niet bekend of er sprake is van een misdrijf. 

 


 

Foto: GLOCALmedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”108″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]