Politie ontdekt druglab in Eindhoven na meldingen stankoverlast

0
De politie viel het pand net na het middaguur binnen. Foto: Arno van der Linden - SQ Vision

EINDHOVEN – Na diverse meldingen van stankoverlast door omwonenden zondagochtend is door de politie een drugslab in een bedrijfspand aan de Rapenlandstraat aangetroffen. De stanklucht kon gelinkt worden aan een chemisch lucht die afkomstig zou kunnen zijn van een drugslab. 

Inval
De politie viel het bedrijfspand kort na het middaguur binnen en trof daar een inwerking zijnde druglab aan. Bij de inval is een verdachte aangehouden. De politie kon nog niet zeggen wat voor drugs er precies worden gemaakt en om wat voor hoeveelheden het gaat. “Maar dat het om een chemisch lab gaat, is wel duidelijk.” aldus de politiewoordvoerder. 

Geen gevaar voor omwonenden 
Volgens de woordvoerder is er geen direct gevaar voor de buurt. “Natuurlijk heb je te maken met chemicaliën en dat is nooit honderd procent veilig, maar de omgeving is in principe niet in gevaar.”

 

Foto’s: Arno van der Linden – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”109″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]