(VIDEO) Bestuurder zwaargewond na eenzijdig ongeval Rijsbergseweg Breda

0

BREDA – In de nacht van zaterdag op zondag is een bestuurder van een auto zwaargewond geraakt toen hij met zijn auto van de weg raakte. Door nog onbekende oorzaak kwam de man aan de verkeerde kant van de weg in de berm, ramde drie bomen en kwam midden op de weg tot stilstand.Voor zover bekend waren er geen andere weggebruikers bij het ongeval betrokken. 

Enorme klap
De klap moet enorm zijn geweest aangezien auto onderdelen verspreid over de weg lagen. De accu van de auto kwam 20 meter verder in de berm terecht. 

Traumahelikopter
Brandweer, ambulance, politie en traumahelikopter kwamen ter plaatse. De man is door de brandweer uit zijn voertuig gehaald. Omdat de man veel bloed verloren heeft is de politie extra bloed gaan halen. Het slachtoffer is met spoed onder begeleiding van een trauma-arts met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Afgesloten
Het ongeval gebeurde in de richting van Rijsbergen naar Breda. De Rijsbergseweg was tijdelijk afgesloten van weg het ongeval. 

Een berger zal de totaal verwoeste wagen takelen en afvoeren. 

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”101″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”21″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]