Automobilsite gewond bij ongeval Willem Dreesweg Roosendaal

0
De vrouw raakte lichtgewond. Foto: Christian Traets - MaRicMedia

ROOSENDAAL – Een automobiliste is zondagmiddag met haar auto in botsing gekomen met een lantaarnpaal op de rotonde aan de Willem Dreesweg in Roosendaal. De oudere vrouw was met haar auto over de rotonde heen gereden. Ze reed onder andere een reclamebord uit de grond en kwam tot stilstand tegen een lantaarnpaal.

Lichtgewond
De lantaarnpaal lag volledig uit de grond. De vrouw is nagekeken maar hoefde niet naar het ziekenhuis.

Berger
De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.

 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”110″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]