Auto na ongeval tot stilstand tegen vangrail A27 Raamsdonksveer

0
Een ambulance ter plaatse op de A27. Foto: Mathijs Bertens - MaRicMedia

RAAMSDONKSVEER – Op de A27 bij Raamsdonksveer is zondagmiddag rond 17:00 een auto tegen de vangrail tot stilstand gekomen. Getuigen wisten te melden dat de auto door een ander voertuig werd aangetikt waardoor de auto van het slachtoffer begon te tollen en tegen de vangrail tot stilstand kwam.  

Ambulance
De bestuurster klaagde van steekende pijn in haar buik. Het gealarmeerde ambulancepersoneel heeft de vrouw in de ambulance behandeld aan haar verwondingen. Het is niet bekend of ze hiervoor mee moest naar het ziekenhuis.

Berger
Een berger kwam ter plaatsen om de auto te bergen. Ten tijde van het ongeval werd één rijstrook afgekruist. Dit zorgde voor filevorming. Rond 18:00 kon de weg weer worden vrij gegeven.

Vluchtstrook
Sommige bestuurders vonden het blijkbaar niet nodig om in de file te blijven staan en maakte gebruik van de vluchtstrook. Het is voor ieders veiligheid dat de vluchtstrook vrij blijft voor de hulpdiensten tenzij anders is aangegeven. Ook het negeren van rode kruizen boven de snelwegen is de orde van de dag. 

 

Foto’s: Mathijs Bertens – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”114″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]