Vaten met drugsafval gevonden aan de Turfvaartsestraat in Schijf

1
De brandweer voerde ter plaatse metingen uit. Foto: Christian Traets - MaRicMedia

SCHIJF – Aan de Turfvaartsestraat in Schijf zijn vrijdagavond een aantal vaten met vermoedelijk drugsafval aangetroffen. Volgens de politie gaat het vermoedelijk om een drugsdumping. Een deel van de vaten lekt.

57 Vaten
In totaal zijn er 57 vaten gevonden waarvan er 47 gevuld waren, dat meldt een getuige. De politie maakt melding van een 20-tal vaten. 

Metingen
Wie de vaten gevonden heeft is niet duidelijk. De brandweer is ter plaatse geweest om metingen te verrichten. De vaten zijn door de gemeente afgevoerd.

 


 

Foto’s: Christian Traets – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”93″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.