Kortsluiting in grasmaaier zorgt voor brandje in Dongen

0
De brandweer had het brandje snel geblust. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DONGEN – Door kortsluiting in een grasmaaier is zaterdagmiddag brand ontstaan in een tuin van een woning aan de Tuin in Dongen. Een kliko en een deel van een schuurtje gingen verloren maar verder valt de schade mee. Het schuurtje wat vlam vatte was het schuurtje van de buren. Deze waren ten tijde van de brand niet thuis en moest de brandweer met een ladder de tuin betreden om te blussen.

Metershoge vlammen
Volgens bewoners sloegen de vlammen even metershoog uit het schuurtje. De brandweer heeft de brand geblust. 

Er deden zich geen persoonlijk ongevallen voor.

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”98″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]