Brandweer breekt deur open bij woningbrand aan Rossinistraat in Tilburg

0
Foto: Jack Brekelmans / Persburo BMS

TILBURG – De brandweer is zaterdagavond omstreeks halftien uitgerukt voor een woningbrand aan de Rossinistraat in Tilburg. De brandweerlieden braken de voordeur open om bij de brandhaard te komen.

Onbekende oorzaak
Het is onbekend of er tijdens de brand die in de woning woedde iemand aanwezig was. Ook is niet duidelijk wat de oorzaak van de brand was. Er werd een ambulance gealarmeerd maar onduidelijk is of er iemand gewond is geraakt.

 


 

Foto’s: Jack Brekelmans / Persburo BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”100″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]