Auto vliegt uit de bocht en eindigt tegen boom in Nuenen

0
Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision

NUENEN – Bij een ongeval op de Collse Hoefdijk in Nuenen is zaterdagochtend vroeg een man zwaargewond geraakt toen hij met zijn auto uit de bocht vloog. De man kwam met zijn auto tegen een boom tot stilstand. Volgens de politie gebeurde dat bij het verlaten van de A270.

Traumahelikopter
Meerdere ambulances, politie en brandweer kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter was gealarmeerd maar deze is niet meer ter plaatse geweest.

Gereedschap
De auto lag vol gereedschap van de man en was door de klap naar voren geschoten en op de man terecht gekomen. De politie heeft de spullen van de man afgehaald. De brandweer heeft de man uiteindelijk uit zijn auto bevrijdt.

Onderzoek
Het slachtoffer is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Het viaduct over de A270 is ongeveer een uur afgesloten geweest in de richting van Nuenen. De politie doet onderzoek naar de precieze ooraak van het ongeval. 

 

Foto’s: Sem van Rijssel – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”95″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]