Weer gebiedsverbod voor Apostel Patrick Jumpen Eindhoven

0
Politie en toezicht houden toezicht op naleving van het gebiedsverbod. Archieffoto: Rico Vogels - SQ Vision

EINDHOVEN – Apostel Patrick Jumpen heeft opnieuw een gebiedsverbod gekregen voor vier weken voor het centrum van Eindhoven. Niet echt handig aangezien hij er naar de sportschool gaat en er zijn post adres heeft.

Patrick Jumpen
Pereira maakte vorig decennium carrière als Patrick Jumpen, danser op elektronische muziek. Tegenwoordig predikt hij het woord van God. 

Openstaande straf
Apostel Patrick heeft nog een celstraf van twee maanden celstraf tegoed, omdat hij weigert een werkstaf van 120 uur uit te voeren. De politierechter in Den Bosch legde deze straf op 21 december op voor het beledigen van homoseksuelen en islamieten, afgelopen najaar. Beide incidenten leidden ook tot het gebiedsverbod.

Verantwoorden voor rechter
Op 30 maart mag hij zich weer verantwoorden voor de rechter vanwege verstoring van de openbare orde.

 

Archieffoto’s: Rico Vogels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”88″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]