Vuurwapengevaarlijke man uit Dorst aangehouden

0
Bij een tweede instap van het AT werd de man aangehouden. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DORST – De politie heeft vrijdagmorgen vroeg aan de Rijksweg N282 alsnog de man aangehouden, waar de politie donderdagavond naar op zoek was. De politie kreeg donderdagavond laat een melding dat de 53-jarige man bij zijn woning was gezien. Een arrestatieteam heeft hem rond 2.15 uur in zijn woning aangehouden.

Schoten in het bos
Getuigen hadden donderdagmiddag schoten in het bos gehoord en hebben de politie gealarmeerd. Daarop werd besloten om de man in zijn woning aan te laten houden door een arrestatieteam. Bij de instap werd de man niet aangetroffen. 

Tweede instap
Bij een tweede instap door het arrestatieteam in de nacht van donderdag op vrijdag werd de man wel aangetroffen. De 53-jarige man is voor onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht. Daar is hij vastgezet.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”73″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]