Fietser geschept door auto in Breda

0
De voorruit raakte flink beschadigd. Foto: Tom van der Put - MaRicMedia

BREDA – Op de kruising Loevensteinstraat met de Beukenlaan is vrijdagmiddag een jongen op een fiets aangereden door een automobilist. Getuigen wisten te melden dat het een flinke klap is geweest, de jongen zou door het ongeval door de lucht gevlogen zijn en hard terecht gekomen zijn. 

Ambulance
Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de jongen naar het ziekenhuis overgebracht. 

VOA
De politie heeft ter plaatse beoordeelt of er een onderzoek door de verkeersongevallen analysedienst (VOA) van de politie plaats zou moeten vinden maar na een eigen onderzoek bleek dat niet nodig. 

Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. 

 

Foto’s: Tom van der Put – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”87″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]