(VIDEO) Ambulance betrokken bij ongeval op N397 bij Riethoven

0

RIETHOVEN – Op de N397 tussen Eersel en Valkenswaard is vrijdagavond een ongeval met een ziekenauto gebeurd. De ambulance was met zwaailicht en sirene onderweg naar een melding in Bergeijk toen die rond 21.15 uur bij een rotonde ter hoogte van Riethoven achterop een auto botste. Hoe dat precies kon gebeuren is niet bekend.

Geen gewonden
Bij het ongeluk raakte niemand gewond. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat ze moesten worden afgevoerd door een bergingsbedrijf. De politie kwam ter plaatse om te helpen bij de afhandeling van het ongeval.

 

Foto’s: Rico Vogels / SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”92″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”120″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]