(VIDEO) Arrestatieteam doet instap in huis van vuurwapengevaarlijke man in Dorst

1

DORST – Een arrestatieteam heeft donderdagavond bij een woning aan de Rijksweg een instap gedaan vanwege de mogelijkheid van een vuurwapengevaarlijk man in de woning. In de woning werd niemand meer aangetroffen. 

Schoten in het bos
Een getuige meldde eerder bij de politie dat er schoten waren gehoord in het bosgebied bij Dorst, een stuk verderop. Er zijn aanwijzingen dat de bewoner van het huis aan de Rijksweg N282 daarbij betrokken zou zijn. Daarop werd besloten de woning in de gaten te houden en af te wachten totdat het arrestatieteam ter plaatse was.

Afgesloten
De Rijksweg was vanwege het incident afgesloten en is om iets over tien weer vrijgegeven.

Eerder opgepakt
Het gaat om dezelfde man die vorig jaar in februari al werd aangehouden door een arrestatieteam omdat hij op een prullenbak had geschoten. Een arrestatieteam pakte hem toen op. Ook in september vorig jaar werd de man opgepakt, toen was het in Oosterhout en werd hij door gewapende agenten in de boeien geslagen.

 

Foto’s: Marcel van Dorst en Jeroen Stuve – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”73″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.