750 liter diesel op N279 na aanrijding tussen auto en vrachtwagen

1
750 liter diesel kwam op de weg terecht. Foto: Dave Hendriks - SQ Vision

ASTEN – Op de N279 tussen Asten en Helmond is donderdagmorgen een ongeval gebeurd. Een auto die ter hoogte van de Oostappensedijk de weg overstak werd kort na halfnegen aangereden door een vrachtwagen. De hulpdiensten rukten daarop meteen met groot materieel uit. behalve de politie en ambulancedienst kwam ook de brandweer ter plaatse. De bestuurster van de auto bleek op wat kleine schrammetjes na wonder boven wonder echter niets aan het ongeluk te hebben overgehouden. Ze hoefde dan ook niet naar het ziekenhuis.

Veel schade
Door de aanrijding ontstond wel veel schade. Onder meer de grote dieseltank van de vrachtwagen scheurde waardoor volgens de chauffeur zo’n 750 liter diesel op de weg en in de berm terecht kwam. De weg zal naar verwachting nog enkele uren afgesloten blijven om de rommel op te ruimen. 

 

Foto’s: Dave Hendriks – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”69″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.