Wielrenner gewond bij ongeval op Bisschopmolenstraat in Etten-Leur

0
Het slachtoffer is met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Foto: Perry Roovers - MaRicMedia

ETTEN-LEUR – Bij een ongeval op de Bisschopmoelenstraat in Etten-Leur is woensdagmiddag een wielrenner gewond geraakt. Het ongeval gebeurde op de rotonde bij de Rode Poort. 

Ambulance
Door nog onbekende reden werd de wielrenner aangereden door een auto. Het slachtoffer is met en ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De automobilist en zijn bijrijdster kwamen met de schrik vrij.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”60″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]