Vier spelertjes voetbalvereniging Bladella geroyeerd wegens te weinig verkochte loten

1
Voetbalvereniging Bladella. Foto: Rico Vogels - SQ Vision

BLADEL – Een moeder vertelde vol onbegrip aan Omroep Brabant dat haar tienjarige zoontje van de voetbalclub was gestuurd omdat hij ’slechts’ tien lootjes van een euro voor de jaarlijkse Nieuwjaarsloterij had verkocht in plaats van de 25 lootjes die de club had verordonneerd. De club wilde haar het verschil zelf laten bijbetalen. Toen ze dat weigerde, werd haar zoon uitgeschreven.

Automatische afmelding 
Bij schorsing van het clublidmaatschap volgt automatisch afmelding bij de KNVB. Een woordvoerder van de KNVB noemt de maatregel van VV Bladella „buitenproportioneel.”

KNVB
De KNVB gaat er dan ook alles aan doen om de beslissing terug te laten draaien. „Jongetjes van die leeftijd moeten gewoon kunnen voetballen in plaats van lootjes verkopen. We snappen dat ieder lid zijn steentje moet bijdragen, maar dit gaat ver.” Aldus de KNVB. 

Twitter
‘Noord-Koreaanse praktijken’, ‘te triest voor woorden’ en ‘de KNVB moet de club uit de competitie halen’. Het zijn slechts enkele reacties die na het naar buiten komen van dit bericht op twitter verschijnen. 

 


 

Foto’s: Rico Vogels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”65″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.