Scooterrijder komt lelijk ten val door hondenriem in Tilburg

0
De man kwam ernstig ten val. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Een bestuurder van een scooter is woensdagavond omstreeks kwart over negen lelijk ten val gekomen door een hondenriem. Het ongeval vond plaats op het fietspad aan de Dalemdreef in de Tilburgse wijk Reeshof.

Ten val
Een vrouw liet haar twee husky`s uit op het grasveld naast het fietspad, een van de honden besloot nog om te gaan plassen terwijl de vrouw het fietspad overstak. De berijder van de scooter dacht dat de hond niet was aangelijnd en reed door, daardoor kwam de man in aanraking met de hondenriem en kwam enkele meters verder ten val.

Ziekenhuis
Na de val bleef de man op de grond liggen met een been in een niet natuurlijke stand, een gealarmeerde ambulance kwam ter plaatse en heeft het been van de onfortuinlijke man gespalkt en deze daarna overgebracht naar het ziekenhuis.

De hond raakte niet gewond bij het ongeval.

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”67″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]