Drugslab in aanbouw ontdekt in Beek en Donk

0
De politie hield drie verdachten aan. Foto's: Dave Hendriks - SQ Vision

BEEK EN DONK – In Beek en Donk is woensdagochtend in een bedrijfspand aan de Willemstraat een in aanbouw zijnde drugslab ontdekt. In het bedrijfspand zijn drie mensen aangehouden. Volgens een woordvoerder gaat het om een lab in aanbouw, deze was nog niet in gebruik. Wel werden er bewerkte grondstoffen gevonden die nodig zijn voor de productie van harddrugs.

Duizenden liters
In het pand werden duizenden liters chemicaliën gevonden wat goed is voor enkele honderden kilo’ amfetaminen. 

 


 

LFO
Team Landelijke Faciliteit Ontmantelen (LFO) is ter plaatse en gaat het drugslab ontmantelen. De politie ontdekte het lab tijdens een grote controle in samenwerking met de gemeente.

 


 

Foto’s: Dave Hendriks – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”59″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]