Auto op zijn kop in de sloot op A58 bij Oirschot

0
Een berger heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd. Foto: Sander van Gils - SQ Vision

OIRSCHOT – Een auto is woensdag tegen het einde van de middag op A58 ondersteboven in een naastgelegen sloot belandt. De bestuurder van de auto raakte hierbij gewond. Hij is met onbekende verwondingen met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. 

Berger
Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Een berger heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd.

 

Foto’s: Sander van Gils – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”64″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]