(VIDEO) Politie pakt verdachte op, Esserstraat in Breda afgezet wegens mogelijk explosief

2

BREDA – Bij een bedrijf aan de Esserstraat in Breda heeft de politie een verdachte opgepakt. Wat er zich precies heeft afgespeeld is niet bekend. Omstanders meldde dat het zich bij een bedrijf aan de Esserstraat afspeelt en dat er mogelijk een explosief gevonden is.

Conflict
Mogelijk zou het gaan om een conflict tussen twee mannen, de opgepakte verdachte zou een bekende van de politie zijn. 

Kogelwerende vesten
De politie draagt kogelwerende vesten en de situatie is opgeschaald naar GRIP1.

Ook de brandweer is gealarmeerd.

 


 

Later meer……….

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”46″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.