(VIDEO) Politie doet huiszoeking bij verdachte van Explosie-auto in Breda

0

BREDA – De politie heeft dinsdag aan het einde van de middag een huiszoeking gedaan op de Amstelstraat in Breda bij de verdachte die eerder vandaag de gemoederen bezig hield op de Esserstraat in Breda. 

Explosief materiaal
Rond één uur dinsdagmiddag kreeg de politie een melding dat een man zichzelf iets aan wilde doen. In zijn auto werd daarna explosief materiaal aangetroffen. De man is gearresteerd. Zo zou hij een aanvaring hebben gehad met een garagehouder in de Esserstraat. Vermoedelijk ging hij daar verhaal halen dinsdag.

Video op facebook
De verdachte, Janie H. zou op Facebook een filmpje hebben geplaatst waarin hij zijn actie zou aankondigen. Zo staat er nu ook een gesprek op de facebooksite waarin hij laat horen niets anders te kunnen.

 

Foto’s: Perry Roovers – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”51″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]