Kat overleden bij woningbrand Roosendaal

0
Een kat overleefde de brand niet. Foto: Martijn de Bruin - MaRicMedia

ROOSENDAAL – In een woning aan de Anjelierstraat in Roosendaal is maandagavond rond negen uur brand uitgebroken. De brandweer was snel ter plaatsen om de brand te blussen. Volgens een omstander is er een kat om het leven gekomen bij de brand. De bewoners waren niet thuis.

Oorzaak onbekend
De woning heeft aanzienlijke schade opgelopen. Waardoor de brand is ontstaan is nog niet bekend. 

 


 

Foto’s: Martijn de Bruin – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”44″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]