Diverse auto’s in beslag genomen bij grote verkeerscontrole in Helmond

0
Er werden meerdere voertuigen in beslag genomen. Foto: Harrie Grijseels - SQ Vision

HELMOND – Dinsdag is in Helmond een groot deel van de dag een grote verkeerscontrole gehouden samen met de belastingdienst. De voertuigen die door motoragenten van de weg werden gehaald werden naar het voormalige pand van Kwik-Fit aan de Deltaweg geloodst. Hier stonden mensen van de verkeerspolitie en belastingdienst klaar om iedereen te controleren.

Diverse voertuigen in beslag genomen
Er zijn diverse voertuigen in beslag genomen en later afgevoerd. Het is nog niet bekend wat de controle heeft opgeleverd, wel werd er gesproken van een geslaagde actie. 

 

Foto’s: Harrie Grijseels – SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”50″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]