Brand in spouwmuur van woning aan Tweevoren in Nuenen

0
De brandweer kwam ook met een hoogwerker ter plaatse. Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision

NUENEN – In een woning aan aan de Tweevoren in Nuenen heeft dinsdagochtend brand gewoed. Rond 9.35 uur werd tijdens werkzaamheden op het dak brand in een spouwmuur ontdekt. De brandweer rukte uit met een blusvoertuig en hoogwerker. Een slaapkamer stond vol rook.

Woning verlaten
De bewoonster verliet samen met haar twee katten uit voorzorg tijdelijk de woning. Over de oorzaak van de brand is niets bekend. 

Niemand gewond
Bij de brand raakte voor zover bekend niemand gewond.

 


 

Foto’s: Sem van Rijssel- SQ Vision

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”45″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]