Bestuurder verliest macht over stuur en belandt naast oprit A27

0
De auto belandde naast de oprit in een sloot. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

BREDA – Een bestuurder en zijn bijrijdster kwamen dinsdagavond met de schrik vrij toen zij  met hun auto de oprit wilden nemen vanuit Breda naar de A27. Door nog onbekende oorzaak verloor de bestuurder de macht over zijn stuur en kwam hij in een naastgelegen sloot tot stilstand. 

Met de schrik vrij
Beide inzittenden konden op eigen kracht uit hun voertuig komen en zijn door het gealarmeerde ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken. Beide kwamen met de schrik vrij en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. 

Berger
De bestuurder verklaarde dat zijn auto “ineens uitbrak”. Een berger heeft de auto uit de sloot getakeld en afgevoerd. 

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”54″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]