(VIDEO) Ambulance rijdt zich vast in bossen bij Oosterhout

0

OOSTERHOUT – In de bossen van Oosterhout nabij de Poolsedreef heeft een ambulance zich vastgereden in het mulle zand na en melding van een gevallen mountainbiker. De melding kwam binnen op een adres waar de ambulance makkelijk bij kon komen aan de Pannenhuisstraat.

Gevallen mountainbiker
Toen de ambulance eenmaal ter plaatse was bleek het te gaan om een gevallen mountainbiker midden in het bos. Het ambulancepersoneel riep de hulp van de brandweer in en reed zelf al een stuk het bos in. Na amper 700 meter ging het verkeerd en reed de ambulance zich muurvast in het mulle zand.

Terreinwagen
De brandweer uit Kaatsheuvel werd gealarmeerd met een terreinwagen om in Oosterhout te assisteren. Ook een tankwagen van de post uit Oosterhout kwam ter plaatse. Deze kwam ook vast te zitten in hetzelfde mulle zand maar kon, na het lossen van 1500 liter water en het leeg laten lopen van een aantal banden, op eigen kracht weer verder. 

 


 

Andere ambulance
De ondertussen gearriveerde terreinwagen uit Kaatsheuvel heeft de gewonde mountainbiker naar een andere opgeroepen ambulance vervoerd. De man bleek lichtgewond aan zijn knie en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Geen schade
De ambulance is uiteindelijk losgetrokken door een grote trekker. Voor zover bekend liep de ambulance geen schade op.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”47″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]