Brandweer naar schoorsteenbrand aan Parallelweg in Dorst

1
De brandweer heeft nog een nacontrole gedaan. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

DORST – De brandweer van Dorst is maandagavond uitgerukt naar een woning aan de Parallelweg in Dorst voor een schoorsteenbrand. Een fietser die voorbij fietste zag “meters hoge vlammen” uit de schoorsteen komen en belde de brandweer.

Hoogwerker
Die kwam met een tankautospuit en een hoogwerker ter plaatse. De vlammen waren inmiddels al niet meer te zien. 

Nacontrole
De brandweer heeft met de hoogwerker nog een nacontrole uitgevoerd.

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”38″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]


Comments are closed.