Vrouw overleden na vermoedelijke val van trap in woning

0
De politie doet onderzoek. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

OOSTERHOUT – In een woning aan de Lijndonk in Oosterhout is zondag een oudere vrouw overleden. Volgens buurtbewoners zou de vrouw van de trap zijn afgevallen in haar woning. Waardoor de vrouw van de trap is gevallen is niet bekend.

Onderzoek
De politie heeft onderzoek gedaan in de woning om eventueel een misdrijf uit te sluiten. Wat de uitkomst van het onderzoek is is nog niet bekend. 

 

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”31″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]