(VIDEO) Felle brand in garage aan Esdoornlaan in Made

0

MADE – Aan de Esdoornlaan in made is zondagochtend een felle brand geweest in een garage die naast een woning stond. Bij de meldkamer van de brandweer kwam binnen dat het om een brand bijgebouw zou gaan maar bij aankomst bleek een grote garage in lichterlaaie te staan.

Middelbrand
De brandweer schaalde daarop op naar een middelbrand. De garage stond tussen twee woningen en om overslag te voorkomen werden de aangrenzende woning nat gehouden. 

Geen brandstichting
In de garage zouden diverse liters benzine en gasflessen hebben gestaan. Het is niet bekend hoe de brand ontstaan is. De brandweer zal hier nog onderzoek naar doen. Wel kon de brandweer bevestigen dat er GEEN aanleiding is voor brandstichting.

 


 

Foto’s: Mathijs Bertens – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”29″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]