(VIDEO) Vrouw raakt te water in Made, voorbijganger belt hulpdiensten

0

MADE – Een vrouw is zaterdagochtend door nog onbekende reden in het water belandt in een vijver naast de oprit naar de A59 bij Made. Het stuk bosgebied wat naast de Godfried Schalckenstraat ligt staat bekend als wandelroute. De man die haar zag liet op dat moment zijn hond uit.

Hulpdiensten massaal aanwezig
Politie, brandweer en twee ambulances kwamen ter plaatse. Brandweerlieden hebben de vrouw uit het water gehaald en op de kant getrokken. Daarna is ze door het brandweerteam naar boven vervoerd en in de ambulance gelegd. De vrouw was aanspreekbaar maar is met spoed met een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Wat haar verdere verwondingen zijn is niet bekend. 

Verklaring
Waardoor de vrouw in het water is geraakt is niet bekend, er lag wel een wak in het water waar de vrouw lag maar of ze ook daadwerkelijk het ijs op wilde gaan is niet duidelijk. De politie gaat haar verklaring opnemen. 

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”15″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]