Verslagenheid groot bij leden van Windsurfclub Beekse Bergen na verwoestende brand

0
Bij daglicht is de schade goed te zien. Foto: Toby de Kort - De Kort Media

HILVARENBEEK – De verslagenheid bij de leden van de Windsurfclub in de Beekse Bergen is groot. Volgens de voorzitter van de club zijn ze bijna al hun surf bezittingen kwijt.

Felle brand
Een felle brand verwoeste in de nacht van vrijdag op zaterdag de loods waar de surfclub gebruik van maakte. Een beveiliger van de camping waar de loods op het terrein staat, zag de brand en schakelde de brandweer in. Door de grote vlammen werd de brand al snel opgeschaald.

Bijna alles kwijt
“We hebben geen een plank meer om mee te surfen” zo verteld de voorzitter van de surfclub. Zaterdag zijn de leden bij elkaar gekomen om de schade te bekijken. Een aantal zeilen van de surf verenigen lagen in de kantine en zijn gespaard gebleven. Hoe de brand is ontstaan is nog steeds onduidelijk.

Kortsluiting
Leden denken misschien aan kortsluiting in de auto die ook volledig uitgebrand voor het pand staat. De politie en brandweer onderzoeken de zaak.

 

Foto’s: Toby de Kort – De Kort Media

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”17″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]