(VIDEO) ‘Hoempapa, hoempapa met wat melodie’ De nieuwe Snollebollekes

0

BRABANT – Carnaval komt er aan en traditiegetrouw komen alle feestacts met een nieuwe carnavalssingel. Snollebollekes bracht vrijdag zijn nieuwe plaat Hoempapa uit.

Drie lettergrepen
Een melodie die als ge zat ben nog steeds mee kan zingen. “Als ge net een klein bietje heul veul gedronken hebt. En het zingen gaat wa lastig en vooral met heul veul tekst. Snollebollekes heeft een remedie met een lettergreep of drie. Zing dan hoempapa, hoempapa, met wat melodie.” Aldus Rob Kemps, alias Snollebollekes.

Cd uitreiking
Vorige week was het nog groot feest in Son en Breugel alwaar de “zanger” zijn eerste cd uitgereikt kreeg. “zingen kan ik niet, ik moet het van de act hebben”. En eerlijk is eerlijk, dat lukt hem “keigoed nondedju” Een uitverkochte feesttent zag hoe hij de eerste cd uitgereikt kreeg van “ontdekker” Dj Rick van Velthuysen.

 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”27″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]