Explosie en brand bij bedrijf aan Beatrixhaven in Werkendam

0
De brandweer had het brandje snel onder controle. Foto: Marcel van Dorst - MaRicMedia

WERKENDAM – Bij een scheepsbouwer op de Beatrixhaven in Werkendam is een explosie gemeld. Na de explosie zou brand zijn uitgebroken. De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit en hela de brand snel onder controle. 

Geventileerd
Na het blussen heeft de brandweer de loods verder gecontroleerd en daarna geventileerd.

Brand in compartiment 
Omstander wisten te melden dat de brand in een compartiment van een loods is ontstaan. Of de brand het gevolg is van een explosie of andersom zal worden onderzocht.

Geen gewonden 
Voor zover bekend vielen er geen gewonden bij de brand. Er was ten tijden van de brand niemand op het terrein aanwezig. 

 


 

Foto’s: Marcel van Dorst – MaRicMedia

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”20″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]