Drie tieners aangehouden bij brandende loods Tilburg

0
Het pand zou flinke schade hebben opgelopen. Foto: Jack Brekelmans - Persburo-BMS

TILBURG – Bij een brandende loods bij een bedrijf op de Jac van Vollenhovenstraat Tilburg zijn drie tieners aangehouden op verdenking van brandstichting. 

Vuurwerkoverlast
Op zaterdag 11 februari 2017 om 15.44 uur kwam er een melding binnen van vuurwerkoverlast. Een getuige meldde dat hij vuurwerkknallen hoorde op het bedrijventerrein en de melder had ook glasgerinkel gehoord. Een toegesnelde politieauto trof op het terrein van een bedrijf aan de Jac. Van Vollenhovenstraat drie jongens aan van 12, 13 en 14 jaar oud. Ze hadden vuurwerk bij zich.

Flinke schade
Een oplettende agent wierp een blik door een gebroken raam naar binnen en zag daar een brand ontstaan. Vanaf dat moment ging het snel en werd met spoed de brandweer opgeroepen. Binnen enkele minuten was het een forse brand geworden. Het duurde enkele uren voordat de brand geheel was gedoofd. De eigenaar van het bedrijf gaf aan dat hij een flinke schade had opgelopen.

Aangehouden 
De drie jongens zijn naar het bureau gebracht. Ze worden verdacht van het veroorzaken van een brand. De ouders van de kinderen zijn in kennis gesteld. De zaak zal verder onderzocht worden.

 


 

Bron: Politie.nl

 

Foto’s: Jack Brekelmans – Persburo-BMS

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”23″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”140″ thumbnail_height=”120″ thumbnail_crop=”0″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”4″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Diavoorstelling tonen]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]